Sexmästare
Som Sexmästare är man ansvarig för sektionens festverksamhet. Sexmästaren leder Sexmästeriet.
Sexmästeriet ansvarar för alla (traditionellt) alkoholrelaterade evenemang så som pubar, sittningar och eftersläpp. Det är pub ungefär varannan vecka i iDét, och sittningar/eftersläpp då och då. Håll utkik i sektionskalendern för att se när nästa event är!
Vi har ett ständigt skiftande utbud som bestäms av våra kära Ölförmän tillsammans med Puben och Baren. Om du har några önskemål på förändringar kan du skicka iväg ett mail till dricka@dsek.se, eller höra av dig till någon relevant person nedan på messenger.
Vi i sexet behöver ofta hjälp för att hålla våra fantastiska evenemang. Inför evenemang skickar vi oftast ut ett meddelande i facebook-gruppen "Jobba Sexmästeriet 2024", se till att vara med i den (ni kan gå med här. Främst använder vi oss av en stor gruppchatt, den kan ni gå med i här.
Om man jobbar tillräckligt blir man invald till Funktionär inom Sexmästeriet och får då vanliga funktionärsförmåner och rätt att gå på sextacket, vilket brukar vara en stor fest i en stuga någonstans i Skåne. Du kan se alla förmåner här.
Som Sexmästare är man ansvarig för sektionens festverksamhet. Sexmästaren leder Sexmästeriet.
Som Hovmästare har man det övergripande ansvaret för sexmästeriets servering och dukning.
Som Pubmästare har man det övergripande ansvaret för pubverksamheten på sektionen.
Som Barmästare är man den person som har det övergripande ansvaret för sexmästeriets alkoholservering på sittningar.
Som Köksmästare har man det övergripande ansvaret för Sexmästeriets köksverksamhet under deras evenemang.
Som Vice Barmästare hjälper man Barmästaren i dennes arbete.
Som Ölförman är man i samråd med pub- och barmästare ansvarig för sexmästeriets utbud och inköp av bryggerivaror.
Som Sektionskock ansvarar man över matlagning utanför sexets evenemang, så som på sektionsmöten.
Som Sexmästare är man ansvarig för sektionens festverksamhet. Sexmästaren leder Sexmästeriet.
Som Hovmästare har man det övergripande ansvaret för sexmästeriets servering och dukning.
Som Pubmästare har man det övergripande ansvaret för pubverksamheten på sektionen.
Som Barmästare är man den person som har det övergripande ansvaret för sexmästeriets alkoholservering på sittningar.
Som Vice Barmästare hjälper man Barmästaren i dennes arbete.
Som Köksmästare har man det övergripande ansvaret för Sexmästeriets köksverksamhet under deras evenemang.
Som Ölförman är man i samråd med pub- och barmästare ansvarig för sexmästeriets utbud och inköp av bryggerivaror.
Som Sektionskock ansvarar man över matlagning utanför sexets evenemang, så som på sektionsmöten.